sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Elokuva on le film

Ranskan kieltä kuulee kotonakin vaikka on suomalainen, kun katsoo ranskalaisia lastenohjelmia. Isoveen kanssa kotona on katsottu ainakin Barbapapoja ja Samsamia ja kaikkea koska Isoveen tarhasta saa niitä lainaan. Nyt me voidaan katsoa kotona myös Asterixia koska ostettiin täältä Ranskasta Asterix-deeveedeitä. Hassuinta Asterixeissa on se trubaduuri joka vaan rämpyttää ja laulaa vaikka kukaan ei jaksa kuunnella.


Päästiin eilen elokuviin! Elokuvatkin on tietenkin täällä ranskaksi. Elokuva on le film. Siksi otettiin Isoveen äitikin mukaan että se kertoo sitten mitä tapahtuu jos me ei ymmärretä mitä sanotaan. Isoveen äiti valitsi lapsille sopivan elokuvan jonka mainos nähtiin netissä ja joka esitettiin meidän lähellä elokuvateatterissa: Blackie ja Kanuto. Siinä oli päähahmoina lammas Blackie joka haluaa kuuhun ja paimenkoira Kanuto joka yrittää aina pelastaa sitä kaikista seikkailuista.


Elokuvissa oli hyvää popcornia ja kivoja eläimiä. Ihan kaikkea me ei ymmärretty. Niinkuin että miten se jättiläishirviölammas Pinkie oli syntynyt? Ja miksi?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti