maanantai 6. toukokuuta 2013

Leikkipuisto on l'aire des jeux

Ollaan Isoveen kanssa käyty täällä monta kertaa leikkipuistossa. Kolmessa eri leikkipuistossa. Ne on samanlaisia kuin kotona. Mutta ei ihan.

Muoviruohopuistossa.
Yhdessä leikkipuistossa on oikeaa ruohoa mutta muissa ei olekaan. Ruoho onkin muovia. Isoveen äiti sanoi että yhdessä aikuistenkin puistossa on muoviruohoa vaikkei sitä heti huomaa jos ei mene kyykkyyn puun juurelle.

Ruohopuistossa.
Hiekkaa ei ole missään leikkipuistossa mutta ei se haittaa koska me Isoveen kanssa ei leikitä enää hiekkalaatikolla. Puistoissa on myös kumisia lattioita ja asvalttia. Ruohopuistossa on hiekan tilalla puunpaloja. Isoveen mummun jalkaan meni sellainen iso tikku.


Etsi kuvasta mut!
Kaikki puiston laitteet on hienoja. Parhaita on isot kiipeilytelineet ja köysirata ja vesileikkiallas. Allasta ei kyllä ole meidän leikkipaikoilla kotona. Täällä ei muuten ehkä koskaan tarvitse ottaa keinuja talveksi pois!

Isoveen äiti sanoi, että puistojen portilla lukee koska puisto avataan ja koska se menee kiinni illalla. Vähän niinkuin kaupat! Sitten aikuisia nauratti kun ne luki kaupungin tiedoista että leikkipuisto menee kiinni silloinkin jos tuulee oikein kovasti. Ne mietti että miltä näyttäisi jos lapset lähtisi lentoon. Mutta eihän ne voi kun niillä ei ole siipiä!

Kun puistossa paistaa, alkaa janottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti